showroom_39.jpg

Prijswinnaar

Prijswinnaar bij Vakgarage en Chevrolet dealer Piet Has in Hoorn
Hoewel het EK-voetbal al enige tijd achter ons ligt, werd de afgelopen week de winnaar bekend gemaakt van de grote EK voetbalpoule georganiseerd door Vakgarage Nederland. Via de Vakgarage Autogids werden deelnemers opgeroepen om via de website mee te doen. En dat werd dan ook in grote aantallen gedaan. De winnaar uit al die inzendingen bleek de heer Johan Ramkema uit Hoorn te zijn. Hij kon zijn waardecheque van maar liefst 250,- euro ophalen bij Vakgarage deelnemer Piet Has in Hoorn. 

Hoewel Johan Ramkema niet helemaal bevangen was door de ‘Oranje-koorts’ tijdens de EK-voetbalwedstrijden, besloot hij in de bewuste periode toch de website van Vakgarage te bezoeken. Daar vulde hij zijn gegevens en voorspellingen in. ‘Je wikt en weegt wat’, legt hij uit. ‘Verder is het natuurlijk een kwestie van puur geluk. Hoewel ik jarenlang actief met de voetbalsport bezig ben, blijft het voorspellen van een juiste uitslag iets voor inktvissen. Tenminste dat heb ik begrepen. Ik hoop in ieder geval niet dat bij het volgende EK nu televisieploegen naar Hoorn komen om mij te vragen wat het gaat worden. Ik was wel blij verrast toen Vakgarage Piet Has mij belde met de mededeling dat ik de landelijke hoofdprijs had gewonnen’.

Uit handen van Jan-Piet Has, directeur van het gelijknamige Vakgarage autobedrijf, mocht Johan Ramkema zijn prijs in ontvangst nemen. Op de vraag of hij toch nog iets kon zeggen over de toekomstverwachtingen van Ajax en de zware loting, bleef zijn antwoord beperkt tot een brede glimlach. Inderdaad, hopen op een wonder kan altijd, zeker in de voetbalsport. Ook namens de redactie van de Hoornse Dealer Courant van harte gefeliciteerd! 

Meer weten? Vakgarage en Chevrolet dealer Piet Has is gevestigd aan de Lageweg 25 in Hoorn tel. 0229-215416.